hits

Nå skal jeg fortsette på egenhånd!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet. I mellomtiden har jeg blitt utskrevet og jeg har vært en uke på ferie. Jeg ble skrevet ut i forrige uke og skal nå fortsette med poliklinisk behandling. Jeg nådde ikke helt målvekten og må derfor gå opp i vekt hver eneste uke for å fortsette poliklinisk behandling. Hvis ikke, blir det enten ny innleggelse eller ingen behandling og kun veiing hos fastlegen en gang i uka. Jeg har hatt litt problemer med å få i meg det jeg skal de siste ukene. Så fra i dag så skal jeg øke gradvis på maten og jobbe meg opp til det kalori antallet jeg skal ligge på. Planen fremover er å jobbe med gode matrutiner og  begynne med litt trening igjen når jeg er klar for det. Planen er også å flytte. Bloggen kommer derfor til å inneholde litt av hvert, men med fokus på spisefortyrrelsen, trening og kosthold. 

Dagens frokost var overnight oats:


For å lage denne blandet jeg cottage cheese, havregryn, vann, sukrin gold og cinnamon bun proteinpulver i en bolle og lot det stå over natten. Toppet med sukrin gold. 

Jeg har også blitt inspirert av ichristinesunivers.blogg.no og har bestemt meg for å kun spise mat jeg har hjemme frem til 18. Desember. Ikke noe handling av mat. Blir spennende å se hvordan det går. 

#trening #kosthold #spiseforstyrrelse #anoreksi #personlig #psykisk #tanker #mat #oppskrift

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

strong3r

strong3r

27, Drammen

Min kamp tilbake til livet

Kategorier

Arkiv